Rawlins High School Back to School Info

Rawlins High School Back to School Information:

 

New students entering our district and Fall Athletes –

Wednesday, August 17 from 8:00 a.m. – 3:00 p.m.

All new students entering Rawlins High School from other districts outside of CCSD#1 should bring copies of their immunization records, birth certificate, and transcripts (9th – 12th graders)

 

Returning students (including 9th graders from Rawlins Middle School and Wamsutter Desert School) - 

Thursday, August 18, 2016  

Open Registration for all returning students from 8:00 A.M to 3:00 P.M.

Friday, August 19, 201

Open Registration for all returning students from 8:00 A.M to 3:00 P.M.

 

*Registration packets for all returning students will be mailed prior to the registration days. Students will be required to log onto PowerSchool and fill out the online registration with the login information provided. You will also be required to return several completed forms, also included in the Registration packet. Students  MUST have all financial obligations cleared prior to receiving schedule at registration.

 

 

*School Day Schedules

 

Daily Time schedule:

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday                   Friday – Early Release Day

Warning Bell 8:25 5 min                                                   Warning Bell 8:25 5 min.

Period 1 8:30-9:25 55 min                                                 Period 1 8:30-9:10 40 min

Period 2 9:29-10:24 55 min                                               Period 2 9:14-9:54 40 min

Period 3 10:28-11:23 55 min                                             Period 3 9:58-10:38 40 min

Period 4 11:27-12:22 55 min                                             Period 4 10:42-11:24 40 min

Lunch 12:22-1:02 40 min                                                   Lunch 11:28-12:06 38 min

Period 5 1:02-1:57 55 min                                                 Period 5 12:06-12:46 40 min

Period 6 2:01-2:56 55 min                                                 Period 6 12:50-1:30 40 min

Period 7 3:00-3:55 55 min                                                 Period 7 1:34-2:14 40 min